Najnovšie recenzie zo sekcie Dokovacie stanice a replikátory portov
Používam to k domácemu serveru na úložné hdd. Čiže beží to na stop. Zatiaľ funguje bezchybne aj rýchlosť komunikácie je ok.
- Výborný stojan na macbook air s možnosťou rozšírenia konektivity.
troška prekvapený, nespĺňal môj účel,, neva , zvykol,,,
Ma všetky porty co potrebujem. Pekne prebedenie, dobry pomer cena výkon
- Celkom malý, šikovný pomocník. Trocha sa hreje ale zatiaľ nemal žiadne výpadky ani pri obsadení všetkých portov.
- Nie je USB 4.0 alebo Thunderbold. Ale 10Gbit zvláda.
- dĺžka prívodného kábla
iba 2 USB A porty
- Vyborna vec, mnozstvo vstupov a kable nie su odrazu nikde vidiet, netreba samostatne pripajat USB a elekt.kabel, NB je v polohe mierne nakloneny, co je prijemne aj pri uzivani
Nuz, mam to nainstalovane dva dni a nevyhodu som zatial nepostrehol, plne doporucujem, a aby som nezabudol, vyborna cena oproti konkurencii
- Možnosť uchytenia na stôl alebo monitor
- Rýchlosť prenosu dostatočná
- Hliníkové - odolné prevedenie
- Kábel v balení
- Modrá led svieti aj keď nieje vložený usb kľúč alebo sd, v konečnom dôsledku to nevadí
- Možno pre niekoho kratší kábel k PC
Čítačku SD som zatiaľ neskúšal, nepotrebujem ju
- Praktická vec
- plne kompatibilný jak s Windowsom, tak aj s MacOs
- používam ho na MacBook s čipom M2 a ide všetko tak ako má
- krásny dizajn, niekomu vadí ,že moc svieti logo na hornej strane ale posvietenie dodáva výrobku prémiový vzhľad
- kvalitné materiáli
- ethernet nevypadáva, stabilná prenosová rýchlosť
odporúčam, kvalitný výrobok
- Maly, skladny, dobra konstrukcia
- Pouzivam ako prepinac dvoch vstupov na jednu obrazovku - funguje perfektne, presne to som potreboval po sklamani z ineho splittera
- Modre svetlo na diodach sice nemam rad, ale pri tomto mi vobec nevadi nakolko je polozeny na stoliku za televizorom. Aj napriek tomu, ze je splitter vidiet, vobec nevidim, ze svieti.
- Lahke prepinanie vstupov pomocou tlacidla
- Rychle prepinanie, menej ako 1 sekunda
- Kvalita obrazu zachovana
- Asi len to, ze je treba mat vsetky kable, kedze je dodavany bez akehokolvek HDMI kabla, ale to vobec nie je nic zasadneho
- Jednoduché klonovanie
- Pomalé klonovanie
Slušný výkon za tie ,cena výkon.
- dobra cena
- obojsmerný
- zariadenie plní očakávané požiadavky
- Bezchybná funkcionalita
- Dizajn
- Potreboval som RJ45 do Chromecastu tak, aby zostalo zachované napájanie. Funguje bezchybne.
Výstupný port USB-C nepodporuje OTG (neumožňuje dátovú komunikáciu), ale slúži iba na nabíjanie, výrobok je použiteľný s obmedzeniami pre pripojenie starých periférnych zariadení (myš, klávesnica,...)
- Pekný kovový tvar
- Ohybný kábel dostatočne dlhý
- Čítačky SD sú problematické
Po pripojení zariadenia do USB, sa vo Windows sa objavia dva disky aj keď nie je vložená SD a MicoSD karta. Následne Windows chce kontrolovať nové médiá na vírusy a keďže tie nekomunikujú, tak systém na chvíľu zamrzne. Toto mrznutie sa opakuje v intervaloch naplánovanej kontroly alebo kliknutia na príslušne písmeno disku. Dá sa to minimalizovať tak, že tam zasuniete hoci prázdne SD karty.
- Prídavné napájanie
- Samsung DeX
Funguje so Samsung DeX a s externým diskom, ktorý aj napája
Zobrazujem 61 - 80 zo 392 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...20 Ďalšie »